Followers

Hobi.Hobi.Hobi.. :D

AS-SALAM


rasanya semua yang tengok berita mesti tau kan tsunami k-pop sedang melanda negara..hahahaa..poyo cam berita jer kan..haaa..kalau nk tau ain pun tak terlepas gak..tapi ain bukan takat minat k-pop tapi drama,movie artis dorang semua lah..i like..hehee..style dorang lagu..aper2 jer la..dalam bidang hiburan dorang ain suka..haaa..gila x...?? sebenarnya kalau tsunami drama2 korea dengan lagu2 korea ni sedang melanda Malaysia..ain dah lama sangat minat benda2 alah ni..lagi2 drama2 dorang..sejak citer Winter Sonata tu tayang kat tv3 pukul 7 malam masa form 1 dulu..haaaa..time tu la mula berkecimpung dalam hobi meminati korean2 ni..hehehe..entah la..best kot drama dorang..lagu pun best..pelakon cun ngan hensem..kahkahkahkah..tapi serius beb..setia jer der..sampai skang..walau banyak drama2 dari jepun,taiwan.indon atau even malaysia sekalipun tetap tidak dapat buang hobi ni..

sampai sekarang pun hobi ni masih berterusan..hehee...tapi harap sangat dapat teruskan hobi yang dulu..kenaper?? sebab kalau nak tau sebab keterminatan ain ,ain suka kumpul cd citer,lagu korea ni..poster,poskad lah..siap majalah pun ada..hahahaa..pas tu lagi x leh blah..style budak2 skolah dulu2 suka lekat2 gambar kat kertas wat buku skrap..penuh semua dalam tu gambar artis korea.punya tebal buku gambar tu mengalahkan buku nota..wakakaa..hahahaa...syok kot..macam kepuasan...siap buku cerita drama korea pun ada..hahaa..sampai mak selalu cakap asyik2 korea jer...cam tak ada cerita lain ker..kui3..nak wt cm ner keturunan mata2 sepet dari korea ni yang den minat..ala bukan minat bukan2 pun..hehehee~

tapi since dah masuk u ni..kerja2 mengumpul ni pun dah kurangs sebab al maklumla..ader lappy kan..haha..citer semua cari jer kat dalam laptop..gambar pun download jer..tpi kepuasan tu x sama level la dengan kita kumpul tu kan..hehee..harap dapat teruskan kerja2 mengumpul drama2 korea..dan lagu2 korea dan sewaktu dengannya... hope so la..nak sangat cari2 dvd cerita korea yg baru..tak pun poster cerita2 korea yang latest..^____^V




Sebahagian daripada koleksi2 poskad,buku skrap ngan poster..citer korea.ngeh3




CD2 ost dengan drama yang dikumpul..huhu..leh bukak kedai cd x lamer g..wawawa~






 ala banding dengan orang lain..lagi banyak kot kalu koleksi deme kan..hehee..jadi pada sape2 yang nak bagi hadiah kat ain..bagi la cd2 lagu ker..atau cd citer korea tak pun poster drama ker artis korea..konpem akan disimpan dengan baik..hahahaa..(ye ye jer)...mesti ain akan sangat menghargainya..heehe..aper2 pun setiap orang ada hobi yang lain2..harap..korang semua teruskan lah hobi yang baik2 dan dapat bagi kepuasan kat korang..seronok bila pikir balik hobi2 macam ni kan..heehe..haishh....














p/s:ni jer la hobi yang x leh hilang dah dekat 10 tahun ni..kang dah kahwin..habis ar suami den..ari2 layan citer korea sampai lebam..hahaa..sian2


7 comments:

deella mozas said...

byk ye.....=)

.:AiN iKeUchi:. said...

hahahaa...dah jadi khazanah jer benda2 ni..harta pusaka den..hak3

miss jana chibi said...

oittt..cd tu aku pnye pn adehh..hahha

.:AiN iKeUchi:. said...

x yah poyo..cd ko satu jer cd winter sonata..hahahahaaaaa

miss jana chibi said...

oiiitt.ada lg ea..jgn lpe vcd my love pattzi tu sape yg beli?? @_@

.:AiN iKeUchi:. said...

ala..stu jer..seconet..hahaha.

Misz JAnA said...

dua la ngan winter sonata..haha