Followers

HOW TO BE HAPPY?N HOW TO MAKE YOURSELF HAPPY??

Selamat pagi..wish..everyone will happy n just fine dis morning..maybe probbly still sleepy..hehehe..al maklumla  rini ari ahad..kat umah aku ni...pown x dok bising..huhahuaha..sgt..semua dok membuta kot kat umah..haehaehae....em..pagi ni..asern nyaman..even aku still aser x comfort cause still aser x sedap badan n got a fever..even aku dh telan panadol..haishhh..i hate my bodies..yang sgt lemah antibodinya ini..huk3...tapi pagi2 bangun....got a msg from him..morning wish..n i dun know..i just feel better n smiling...hahahaha...im crazy or wahat..cam baru 1st time dapat msg dr dier..well..x per lah..cumer aku selalu pikir..cam ner nak aser gembira?? n camner nak wat diri kiter aser gembire...

honestly guys...its not hard to make yourself happy..awak semua boleh gembira anytime..kadang2 ingat kenangan yang mengembirakan hati..boleh buat kita gembira..tengok cerita komedi yang kelakar..yang wat kiter luper..sebenarnyer kita ader banyak masalah dalam hidup kiter....cuma kadang2 perempuan terutamanya sukar nak mengawal hati dan perasaan...kan..almaklumla..perempuan diciptakan dengan 9 perasaan..hhehee...thats why kadang x terkawal..sayer pown selalu jugak cam tu...biler stress melanda..masalah..aser sayer sorang kat dunia ni...aser x diperlukan..low self confidence..just learn from my experience..sayer banyak berusaha untuk wat diri sayer gembira..cos bila kiter gembira hati kiter akan aser sihat...n kiter aser kuat sangat nak menghadapi masa masa yang mendatang..even kiter pernah menerima dugaan dan cabran yang sangat besar dalam hidup kiter kan..

x susah untuk buat diri jadi happiness person..as long as kiter jadik diri kiter sendiri..hehehe...ok.hidup ni sekali jer kan..if kiter fikir banyak and x usaha untuk wat diri kiter happy n aser matang serta berusaha wat yang terbaik..is like wasteless lah maser kiter kat dunia ni..n than bila kiter dah tua nanti..barulah kiter sedar betapakiter x dr kenangan yang indah dn manis..kenangan indah tu kena dicipta bila kiter gembira..akan ader bnyak kenangan yang ader..kawan family..orang yang kiter sayang..semua tu orang yang mampu buat kiter gembira dan aser diperlukan..heheheehe....


aper2 pun..berusaha untuk jadik gembira n spread out the happiness to other.so kiter akan ader dunia yang happy ever after..ekekekeke..(tengok eden dan start merepeksss)










Dengan senyuman dah cukup untuk menyenangkan hati semua orang kan..jadi senyumlah selebar lebarnya..



1 comment:

::SuRiA@oYa:: said...

"tak ketawa shari amat merugikan...."
sooo....ketawa lah slalu wlupon de mslh....grenti mslh akn ilang dgn sndiri nyer n hdup pasti gumbiraaa....hehehe