Followers

Syok Pulak Guna Interface Baru

AS-SALAM

rasa best la pulak kan.guna interface baru ni..huuhu..hehe.ni yang suka nak godek2 ni..tapi yang ain suka pasal interface baru ni..bagi ain la kan.senang nak menulis entry baru dan senang nak nak tengok update entry2 dekat home.hehehe~ dah lama dah tengok kat atas tu untuk switch ke interface baru..tapi takut tak tau guna.tapi sama jer.cuma cam lagi best lah pulak kan..hehehe...budak baru belajar..sila tunjukkan saya jalan yang betul..hik3..jum menulis entry baru guna interface baru..( ayat cam budak batak jer..kui3)


cam senang sikit sebenarnya nak bacer update entry ..tak tau lah ..dulu cm susah giler weiii..cam serabut..


pas tu cam senang sikit nak update entry..dan nak tulis post..kan.kan.kan..saper setuju..sila taip YES..hehe





p/s: suka betul godek2 benda2 baru kat tenet ni..jangan melingkup laptop den sudah..hehehe




6 comments:

Misz JAnA said...

rajin bebeno le update entry baru..haha

.:AiN iKeUchi:. said...

@my sis:lai lai lai...guna la interface bru ini..haha..cept la bg aku kayer..ni..

Mawe said...

rasa janggal lak.. biasa dgn yang lama, tp lebih baik yg baru...

Heidi Shafiq said...

lg user friendly kan.. ;)

.:AiN iKeUchi:. said...

@mawe: at first memang.janggal.tpi lg ok gune yang bru..hehe



@heidi shafiq: tau x per..hehe

Misz JAnA said...

hahahah...aku klik..ko pn klik same..bior sme2 kaye...huhu=P