Followers

Selesai Mengedit Belog!!

AS-SALAM 


kalau korang tengok blog cik ain ni bertukar2 dan aser cam pelik beberaper hari ni sebab melalui proses pengeditan..ehhee~ sekarang dah selesai pun edit..sudah gak.maklumla..tak pandai edit2 ni..cam ner..ok tak blog baru ain ni..rasa nyer tak kan tukar lagi .dah...tengok ar 5 tahun g baru edit balik blog ni..hahaha~


mula2 pening gak nak tukar dan letak macam2 dalam belog tapi just nak wat simple jer sebab tak nak belog berat payah nak bukak korang tak nak bacer..huhu~


selesai sudah edit blog...daaa~




header buat sendiri tak pakai Adobe Photoshop bagai..tak reti pun.guna Photoscape ngan Gimp  jer..huhu..senang kan






p/s:shoutbox paling payah nak tukar mula2 skang dah senang...haha~






2 comments:

LaYar_LaRa said...

wah..polkadot gitu. pesen raya termashur tuk raya taun nih....:)

.:AiN iKeUchi:. said...

haha..ya..of kos..hehe