Followers

Selamat Hari Lahir Yang Ke 22..My Bestfriend.Deella.. ;D

AS-SALAM


sebelum apa2.maaf entry ni sangat terlewat..sory..kiter sangat busy sebagai part time worker kat rumah.jadi maid tak berbayar sementara kat rumah ni kan..hahahaa........
ehem2..haha..malu lak asernya..tak tau nak cakap apa untuk pembukaan..entry ni khas ditujukan untuk sahabat baik saya cik Siti Nuradillah Binti Zakaria.(ambik kau namer pun kiter letak)..ingat senang ker ha...sekali seumur hidup jer.hhha..merepek sudah..entry ni khas untuk ko bacer sebenarnya dila.soryla..kite tak ada hadiah-hadiah macam best nak bagi kat kau.tapi entry ni jer la kita mampu bagi untuk kau.insyaAllah.nanti2 kalau ada duit lebih kita belikan lah ko sesuatu.tapi bukan dalam masa ni la.hahaha.k la malas nak cakap banyak2 kita bukan pandai tulis cam ko..bm pun dapat b STP.hhaa..kang merapu jer lebey.layan jer la..haha




wat masa ni..ni jer la den mampu bagi..mahal ni..wei..ahhaa




    Lagu  HAPPY BIRTHDAY versi Chipmunk..ko kan peminat setia chipmunk dila..hahaaa








CHOCOLATE INDULGANCE..nanti la kiter belanjer sepotong kek ni kat SECRET RECIPE..mahai kek ni..hahaa






AIN + CIK DILA :)
lamer dah pic ni.setahun lepas.baru teraser kita tak ada banyak gambar berdua


















P/S: Thanks always be with me.Tak kira susah senang..gembira atau sedih.ko sentiasa bagi sokongan kat aku.







































2 comments:

deella mozas said...

thanks la mak cik ain...huhuhu~=)

.:AiN iKeUchi:. said...

hahahaa..x sangka dibacer gak.saje suh ko bacer sendiri..haha..