Followers

Tak Sangka Jang Na Ra daH 30 Tahun :O

assalamualaikum....lama tak ada entry baru kan..al maklumla...kesibukan yang teramat..hehe..hari ni ain nak share tentang JANG NA RA..mesti la..peminat setia pelakon /penyanyi yang comel ni...dari ain skolah g tau x..hehe..kalau yang kenal dengan JANG NA RA ni mesti tau kan..dier femes sesangat dengan drama2 yang dier berlakon beberapa tahun yang lalu..tapi sejak kebelakangan ni nampaknya dier cam senyap tak der citer kan..actually die sibuk dengan kariernya yang tengah berkembang kat China nun..ehhee...tapi kan dalam lamer2 dier x muncul kat tv dengan drama2 baru..tak sangka dier dah cecah 30 tahun..sigh* lamer kot..dah dekat 10 tahun yang lalu tengok citer dier kat tv...

tapi dier maintain CUTE....jer....muke cam 20 jer.. (makes me feel old ..lol)..terbaru dier bakal muncul kat tv dengan drama terbarunya berjudul BABY FACED BEAUTY..memang padan la tajuk tu dengan JANG NARA..memang cute n baby face lah kau..hehehe..kat sini ain share beberaper pic yang diambil dari drama ni..








oh!!!..kenaper kamu sangat comel JANG NARA..seperti mahu ku cubit2..
(pic latest dari drama BABY FACED BEAUTY)

           BABY FACED BEAUTY
                                                                              

















P/S:Sambil Study sambil mendownload citer korea..kat rumah..best3..hehe ;P






2 comments:

iffah imani said...

i pun minat giler ngan JANG NARA ni....samalah dari sekolah lagi minat dia..tgok lakonan dia balik2 pun tak jemu,..paling minat citer WEDDING tu....

.:AiN iKeUchi:. said...

hehhe...yup..memang x jemu..dier COMEL sgt...hehe.. :D