Followers

Sayer jatuh cinter dengan lagu Glee :)

assalamualaikum..lamer dah x der entry baru atas sebab2 kebusyan...plus x dok masa nak pikir idea baru..hehehe...cos nak wat entry baru..of cos ler nak idea yang best kan..heheeh...actually rini ain nak share tentang satu rancangan tv komedi muzikal yang terhangat lah skang ni..( sumpah x tengok lagi..just tengok promo kat tv cos sibuk x der maser nak download..ekekeke)...tapi ramai yang cakap citer ni best...just look dari promo n award yang citer ni menang..actually citer ni dah menang banyak award kat US saner...

citer yang ain maksudkan adalah citer GLEE....haaaa..saper x tau...angkat kaki..hehe...actually bukan jatuh hati dengan citer ni...tapi jatuh hati dengan lagu2 dalam citer ni..hehe..banyak gak la..lagu citer ni ain download..firstly..x terduga pun..tapi biler try download than dengar..nice ..brilliant..kebanyakan dorang wat remake balik lagu2 dari lagu2 femes....dan sangat2 nice... (membuat ku x sabar nak download citer ni lak)..heehehe..


kat sini ain share beberaper lagu yang ain minat dari siri ni...jum layan..sangat layan..hik3 ^____________^



               

      
   

                            teenage dream cover version (there are hot)hahahaha





        


                singing in the rain /umbrella cover version (x sangka gwyneth paltrow sangat hot..n she can sing !!





















p/s:lagu lain sedang dalam proses mendownload..hehee..(kebusyan terlampau tunggu cuti la bru download citer ni..wuwuwu)


2 comments:

.:rizaL:. said...

glee...luv it.. the series is like a hit making machine whre songs are better compare dto the original version

.:AiN iKeUchi:. said...

yup..ehhe...luv it.. =)