Followers

STILL THE SAME ME 2013 !!

AS-SALAM


untuk tahun 2013 ni firstly benda yang aku excited benor nak wat kat blog aku ni..aku nak wat novel bersiri macam online novel..kt aku punye belog ni..hehehe~ dah lame nak wat tapi akibat kekangan masa.kekurangan idea plus aku xbersedia g nak menulis2 ni sebab benda lain yang aku duk sibuk menulis ni.hahahha...ok la..untuk next post aku akan ceritakan lebih lanjut..just wait n rajin2 la follow my blog yang tak seberape ni..hehehee..ok la..next azam?? tak ada rasanya..

tipu la..ni jer 3 benda yang aku harap leh wat tahun 2013 ni: 

1: GRADUATE

2: KERJA

3:BUY SOMETHING FOR ME AND FOR MY FAMILY WITH MY OWN MONEY! hhaha~


benda lain x de rasa penting sangat..and plus..kalau tercapai nak sangat TRIP..dengan my adik n my gegurl bff..hehehe...if not this year..next up coming year will also be be great..

kalau pasal being single..hahaha..its nice what being single..no need to think much..hehehe.. (even aku kejelesan melihat kawan2 aku rmai dah kawin ade anak dua tiga..paling cikai..dah berboyprennn) 

tapi xperla.mungkin masih belum rezeki n jodoh aku..and its good actually to me..cause i can focus to myself and my family.. ^^


1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI