Followers

Hak Student

AS-SALAM



sangat geram..ok!!..sabar je lah..janganlah sebab terlalu mengejar ranking dunia kebajikan student diabaikan..even nak kejar cm ne pun..kebajikan student kenalah tetap jadi kepentingan no1.supaya student lebih selesa dan dapat keperluan yang dikehendaki.sesuai dengan bayaran yang dikenakan..ok!..kita bayar dengan harga mahal..than kiter sendiri tak boleh nak amik subjek yang kiter nak..come on la..kena lah ..telus sikit sistem tu..tak kan U no 1 kat Malaysia boleh cm tu..bukan nak mengata atau menunjukkan rasa tak puas hati.tapi kita sebagai student..kite seharusnya..ader hak bersuare..dan rasenya hak tu makin lame makin di abaikan...kita yang nak belajar..mestilah keperluan belajar yang baik dan kondusif diperlukan oleh student..bukan niat nak mengondem atau mengutuk sistem pendidikan kat Malaysia ni..

Tapi seriously memang banyak yang perlu diperbaiki..hopefully la..aper la..bayaran yang dikenakan semakin mahal..for sure perkhidmatan pun kenalah semakin baik..betul x? tapi aper2 pun hope suare student kat Malaysia ni akan didengan..kita pelajar dan kita akn menjadi pemimpin..bukan boneka yang menerima jer ape yang diberi..kita ada mata ada akal boleh menilai..cuma bila ???  kita tak tahu..cuma secara realitinya hak student dan suare student kena diamik serious...so jangan salahkan golongan muda kalau tak nak g mengundi ok...kalau dah semua dikekang..ape yang ada..ader benda kita boleh ikut..tapi kalau benda yang sepatutnya kiter suarekan..kiter kenalah suarekan...kiter manusia dan kita ader hak....sekian...

wassalam


3 comments:

OyaMoya said...

stujuuuu!! sgt bngang td..drop ikut suke je.puiii!

OyaMoya said...
This comment has been removed by the author.
.:AiN iKeUchi:. said...

haha..sgt tepat ok!!..bengongg..nyer um