Followers

i Want This..satu hari nanti..haha~

AS-SALAM


zaman sekarang ni teknologi makin canggih..semua nyer..dok sibuk ipad ,iphone,touchscreen la..tablet la..bla2 sewaktu dengannya..tak berapa minat la benda2 cm ni..terutamanya bagi orang2 yang tak berwang mcm ain ni kan..hehehe.g pun tak rasa lagi benda ni penting sangat dalam hidup seharian..rasa lagi tak de privacy ader la kot kan..sebab bila teknologi makin canggih..semua benda nak citer kat satu dunia..huhuhu...tapi teknologi ni jugak sebenarnya memudahkan kita..yer la saper nak bawak komputer sebijik gedabak sane sini kan..hahaha...tapi kalau disalah guna pun bena ni jadi sangat bahaya..


korang tengok video kat bawa ni..hahaa..ain nak cam benda kat bawah ni..benda ni serious tak tipu boleh jadi if teknologi dah terlampau canggih sangat one day..kan..serius memang ain beli..hahhhaa~ tak tau la hidup lagi ker tak mase tu..agak2 korang nak tak cm ni???







semua orang dok sibuk nak touch screen sane ..touch screen sini kan..cik pun nak..dalam mimpi jer la bayangkan..kui3...










p/s;xpala..ader benda2 cm ni lagi menambah lalaikan kiter..kan..huhu..x semua..tpi selalunya


3 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

manja pun nk juga huhuhu


HELP me untuk hilangkan kesan SUN BURN :'(

OyasuKasOya said...

wahhh....syok giler! stiap side leh touch2 kan...haha.. ain kalo btol ade ko belikn aku 1 ye..ngeh3

.:AiN iKeUchi:. said...

oya:haha..boleh tu boleh..tpi dok tau la benda ni wujud aku idup lgi x time tu..