Followers

DRAMA KOREA UNTUK DIDOWNLOAD

as-salam...hai semua..rasanya lama ain dah tak bukak blog ini..yeay!! akhirnya tamat juga peperiksaan akhir sem....kekekee..kenaper ayat skima sangat der???haha..ok..hari ini ain nak share dua drama pilihan...DRAMA KOREA..pilihan untuk di DOWNLOAD..hahaa...sebenarnya banyak sangat nak download tapi takut download2 cuma tengok sekerat jalan..so dua drama pilihan yang tengah favourite untuk didownload..adalah




CAN YOU HEAR MY HEART?

reason download drama ini banding drama korea yang lain sebab firstly ada KIM JAE WOON..yang hottt..lama sangat tak tengok dier berlakon...hehee..rindu giler kot...last tengok drama dier woderful life..tak tau la zaman tok kaduk biler...hahaha...lepas tu..drama ni banyak konflik2..ni memang ain suker la kan...hehe..lepas tu drama ni banyak unsur kekeluargaan bukan cinta semata-mata...dan setiap episode la..ain aser nak menangis..sekarang dah download sampai episode 12..drama ni ada 30 episode..lebam gak la nak download..tapi..sebab best kena download...lagi satu sebab pelakon kanak-kanak dalam drama ni comel tak hingat..serius kiut giler..hahahaha...sapa kipas susah mati drama korea WAJIB tengok drama ni..hehe..





can you hear me? ost can you hear my heart..sweet sangat





49 DAYS


drama ni sebab utama ain download sebab ada JUNG IL WOO.dier cute & hensem tak ingat...ahahhaa...tak tau la..memang cute giler..hehee..lagi pun suker drama ni sebab ala2 SECRET GARDEN cam tu...hehe..memang best..even baru download beberaper episode..tapi memang best..lagipun drama ni lain dari yang lain..sebab ada fantasi sikit..hehe...lagipun setiap watak dalam drama ni..ada keistimewaan masing2..dan nice dapat tengok NAM GYU RI..yang comel macam barbie doll..hehe.....kalau korang peminat drama korea..wajib jugak lah tengok drama ni..banding drama2 lain..ehehe...bukan drama lain tak best tapi drama ni memang menarik..





ost 49 days.



poster can you hear my heart??

poster 49 days










P/S:saper tau ost full can you hear my heart?boleh bagi tau link tak?ehhe








4 comments:

^ai-mie : 아이-미^ said...

erk... ingatkan tadi bgi link ntuk download citer tu... hehe...

.:AiN iKeUchi:. said...

oh nak link ker.link ada..download kat sini..

http://myasiancinema.com/k-drama-49-days-2011/


http://myasiancinema.com/k-drama-can-you-hear-my-heart-2011/

^ai-mie : 아이-미^ said...

uit? really? 10q(2x)

.:AiN iKeUchi:. said...

hehhe..yup..kat situ semua latest2 drama dan movie jepun ,korea n taiwan..dan dier sellu update..senang nak dpt episode bru