Followers

MASTER SUN YANG ALA2 SUPERNATURAL PULAK GITU

Assalamualaikum

HYEP2..rasa lama tak bukak blog ni memang lama gila...hehe..rini nak share pasal korean drama yang interested sangat.Tajuknya Master Sun.Haaa..why aku kater interested.cause a bit different la dari mostly korean drama.Konfem sedih2 tertukar anak la.bapak la.apela kawin kontrak..hilang bertemu kembali ..family konflik la.ko orang kaye dia orang miskin dan bla bla seterusnye ye.

Haa apa yang interested sangat.Cause hero dia hensem.Ia itu So Ji Sub (Hero drama IM SORRY I LOVE YOU..kalau x tau takpela.wat2 tau sudah)hak3..Tapi memang hensem pun.kih3..Haaa..apa yang bestnya sebab dalam drama ni watak heroin lakonan Gong Hyo Jin dia ada kuasa ala2 supernatural gitu which dia boleh nampak hantu.Which yang aku rasa tak bosan every episode dia akan solve problem berkaitan dengan hantu-hantu ni.Kira cam nice la.Dan suggest untuk di tonton.hehe..

Tapi watak orang kaya dan orang miskin tu adela.Konfem ade.hahha...Watak hero yang kayer tak hingat dengan watak girl yang ala-ala nerd cam nak mintak kaki.hak3..takdela.

Plus hero dan heroin serta watak tambahan dalam drama ni brilliant la.sebab gabungan yang lain dari yang lain.Jum check Out barisan pelakon Master Sun ^__________^ Y




Gong Hyo Jin

Dia ni memang one of the best actress aku rasa sebab most of drama dia semua aku.Since drama 1st aku tgok dia as High School student yang ada crush dengan Abang ipar sampai la drama terbaru dia Master Sun ni.Muka dia memang selambe la.dan selalu je pegang watak pmpuan miskin dan kena buli dengan hero dia.hahaa~ Even dia takla secun Song Hye Gyo or Choi Ji Woo tapi aku rasa dia sgt best dan sangat ada kelas dia tersendiri


So Ji Sub
Orite sape tak kenal mamat cool mata kuyu ni boleh katakan Bye.hahaha..One of the best korean actor jugaklah dia ni.Dulu femes dengan drama Im Sorry I Love You .Memang best aku minat since drama tu sampai movie terbaru dia "Always" sebagai boxer yang ada konflik dengan gadis buta.Memang cool gila seriously best jugak lakonan dia.Teringin nak dia muncul dalam banyak lagi movie kelakar watak-watak yang sempoi.hehehe.




BLACK (DEAD)--- WHITE ( LIFE)----- RED (BLOOD)




P/S:wAIting new Korean drama Lakonan Lee Min Ho (EVEN BUKAN PEMINAT DIA).hehe




1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI